Från och med den 1 oktober kan 10 000 stadsnätskunder hos Bjäre Kraft få Viasats TV-paket via fiberuttaget. Genom samarbetet får Bjäre Krafts kunder möjlighet att teckna Viasats TV-paket där både box till TVn, Viaplay och Viasat TV To Go ingår.

Det blir nu möjligt för 10 000 stadsnätskunder hos Bjäre Kraft att se på TV genom fiberuttaget. Bjäre Krafts kunder får möjlighet att teckna paket ur hela Viasats utbud av kanaler.

– Det är med stor glädje vi ser fram emot att få välkomna Bjäre Krafts kunder till Viasat. Genom våra TV-paket, där både box till TV:n, Viaplay och Viasat TV To Go ingår, kommer alla som väljer vår lösning att få tillgång till underhållning och sport i världsklass när och var man vill, säger Sahar Kupersmidt, affärsområdeschef Viasat.

– Det är mycket roligt att kunna presentera detta samarbete för våra kunder. Viasat har ju som leverantör av TV-tjänster ett stort och spännande utbud, som passar perfekt i vårt stadsnät, säger Håkan Eriksson, koncernchef Bjäre Kraft.

För ytterligare information kontakta
Head of Marketing & PR, Viasat, Sandra Miller Kinge, sandra.kinge@viasat.se 073-699 25 58

Koncernchef Bjäre Kraft, Håkan Eriksson, hakan.eriksson@bjarekraft.se, 0431-44 99 01

Om Bjäre Kraft
Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag som har sitt huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Bjäre Kraft sköter elnätet på Bjäre och har bredbandskunder i kommunerna Båstad, Ängelholm, Åstorp, Klippan och Örkelljunga. Fibernätet växer i full fart!

Om Viasat
Viasat levererar i dag TV till svenska hushåll via egen parabolplattform, tredjepartsoperatörer samt TV- innehåll över fiber. Förutom distribution av TV har Viasat även ett antal egna sport- och filmkanaler. Viasat har sex filmkanaler fyllda med allt från de senaste storfilmerna till de riktiga klassikerna. Sportkanalerna erbjuder livesändningar från de största ligorna och de bästa matcherna, bland annat Premier League, Champions League, NHL, Formel 1 och mycket mer. Viasat är en del av MTG Sverige och Modern Times Group (MTG) som har verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. För mer information, gå in på www.mtg.se.


Publicerat den 15 september, 2015

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!