6 anledningar till att välja Bjäre Krafts el

1. 100 % egenproducerad vindkraft

Vindkraft är en förnybar och i det närmaste en helt ren energikälla. Den kräver inget bränsle, den ger inget utsläpp och lämnar inte efter sig miljöstörande avfall efter avslutad drift.

Sedan 1988 har Bjäre Kraft elproduktion från vindkraft. Vi äger, helt eller delvis, sex stycken vindkraftverk, som alla finns i Sverige. Dessa verk producerar tillsammans ca 38 000 MWh el per år vilket motsvarar hushållsel till ca 7 600 villor.

Tidigare sålde vi den producerade elen vidare till elhandlare, men från och med oktober 2016 säljer vi den utan mellanhänder till våra kunder.

2. Allt på samma faktura

Vi har märkt en stark efterfrågan från våra kunder efter att få flera nyttigheter på samma faktura. Alla våra kunder kan få TV- och bredbandstjänster samt elhandel på samma räkning. Boende på Bjäre får även elnätavgiften.

3. Lokal service

Vi har vårt huvudkontor i Västra Karup, mitt på Bjäre och ett kontor vid Brännborn Center i Ängelholm. Från Västra Karup utgår våra montörer som sköter såväl el- som fibernät. I slutet av 2018 flyttar vi huvudkontoret till Förslöv och då kommer vi nå ut ännu snabbare i hela vårt verksamhetsområde, som innefattar kommunerna Båstad, Ängelholm, Klippan och Åstorp. Det går förstås också bra att nå oss per telefon, e-post och chatt via hemsidan.

4. Rätt pris

Det är viktigt för oss att ligga på rätt nivå när det gäller elpriser. Därför tittar vi på våra elpriser en gång i veckan och justerar efter behov. Vi ska vara prisvärda, men den som väljer att bli kund hos oss gör det även på grund av våra andra värden som exempelvis lokal förankring och miljövänlig el.

Har du inte gjort ett aktivt val av elleverantör och elavtal hamnar du med automatik hos anvisad elleverantör och får deras anvisade pris. Hos de flesta elhandelsbolag betyder det ett pris som är betydligt dyrare än alla andra avtalstyper. Hos oss är däremot det anvisade priset detsamma som det rörligt pris – vi straffar inte dem som inte gör ett aktivt val.

5. Inga fakturaavgifter

Oavsett om du väljer att få dina fakturor via autogiro, e-post eller traditionell post, så tar vi inte ut någon fakturaavgift.

6. Trådlös högtalare från Audio Pro

Just nu bjuder vi på en trådlös högtalare från Audio Pro (värde ca 2 500 kr) när du tecknar 3- eller 5-årigt elavtal med oss. Det gäller såväl nya som befintliga kunder. Väljer du rörligt- eller 1-års avtal eller är befintligt elhandelskund får du köpa högtalaren för endast 995 kronor. Läs mer och beställ på vår hemsida. Det går också bra att kontakta vår kundservice på 0431-44 99 00 eller kundservice@bjarekraft.se. Erbjudandet gäller till och med 2018-06-30.


Publicerat den 19 april, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!