ADSL i Spannarp stoppas när telestation stängs

För inte så länge sedan berättade vi att Telia stänger ner telestationen i Starby. Nu har vi fått veta att även stationen i Spannarp kommer att läggas ner i slutet av nästa år. Efter stängning kommer inte några ADSL-tjänster att fungera – vare sig Bjäre Krafts eller något annat företags. Vi kan erbjuda våra ADSL-kunder i både Starby och Spannarp ett alternativ – fiber.

Telia avvecklar kopparnätet

Telia investerar idag i mobil- och fibernät och stänger allt eftersom ner det gamla kopparnätet, som förutom till telefoni även används som bredbandsanslutning. Det är i områden där tjänster inte längre håller bra kvalitet eller där kundunderlaget är för litet som de väljer att släcka nätet.

Uppsägning av ADSL

Vi har i dagarna skickat uppsägningar till våra kunder i Spannarp som blir berörda av Telias nedläggning av stationen. Om du är en av dessa kunder behöver du ta beslut om en ny lösning för bredbandsuppkoppling, om du inte vill stå utan internet i december 2020. Ringer du via det fasta telenätet behöver du även fundera över vilken telefonilösning du ska ha i framtiden.

Fiber är en lösning

Vi har byggt ut vårt fibernät till Spannarp och i trakten omkring. När vi gjorde det förberedde vi för att fler kunder ska kunna ansluta sig till vårt stadsnät. Därför vi kan nu erbjuda våra ADSL-kunder ett mycket bra alternativ för såväl internet som telefoni och tv.

Vill du beställa eller har frågor ska du kontakta vår kundservice:

Telefonnummer: 0431-44 99 00
E-post: kundservice@bjarekraft.se
Chatt: Hittar du i högerkanten under våra öppettider.

Mer information om fiber hittar du förstås även här på hemsidan.

Se vad du kan använda fiber till – nu och i framtiden


Publicerat den 20 november, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!