Alexander Jansson – vd och koncernchef från 1 juli 2019

Den 1 juli, på sin födelsedag, tar Alexander Jansson över efter Håkan Eriksson som vd och koncernchef på Bjäre Kraft. Under rekryteringen tittade styrelsen främst på tre saker; kunskap, energi och nätverk. De kom fram till att Alexander är den kandidat som är mest lämpad för uppdraget.

Alexander blir den 1 juli 41 år och han bor i Vejbystrand med fru och tre barn. Han har en masterutbildning i Product innovation and development vid University of Brighton, England. Alexanders karriär på Bjäre Kraft började år 2003 och han har genom åren haft många olika roller, nu senast som vd för Bjäre Kraft Bredband AB och som vice koncernchef.

– Det är inspirerande och spännande att ta över ansvaret för en verksamhet som befinner sig i två branscher där det händer så mycket. Energi och bredband är områden som sitter på mycket av lösningarna för en hållbar framtid. Framför allt ser jag fram emot att tillsammans med fantastiska medarbetare utveckla Bjäre Kraft mot en spännande framtid, säger Alexander Jansson.


Publicerat den 27 juni, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!