Nu har alla Ängelholmshems hyresgäster Bjäre Krafts fiber

År 2014 påbörjade Bjäre Kraft och Ängelholmshem samarbetet att ansluta bostadsbolagets samtliga fastigheter och hushåll till Bjäre Krafts fibernät. Nu är arbetet i hamn och Ängelholmshems samtliga hyresgäster har Bjäre Krafts basutbud för TV i sina hem. Därutöver kan de beställa olika TV-paket och tjänster som internet och telefoni.

–       Vi är glada över detta lyckade samarbete med Ängelholmshem. Nu är samtliga lägenheter anslutna med fiber till vårt stadsnät och de boende får tillgång till ett brett utbud av tjänster från flera olika leverantörer som t ex Telia, Viasat, Boxer, Telenor och inte minst Bjäre Kraft. Och allt får de via fiberboxen i bostaden, berättar Alexander Jansson, vice vd på Bjäre Kraft.

–       Som Ängelholms största hyresvärd är det viktigt för oss att kunna erbjuda våra hyresgäster en snabb, pålitlig och prisvärd uppkoppling. Eftersom fibernätet ger våra hyresgäster valbarhet i att själv välja leverantör hoppas vi att de ska kunna anpassa tjänsterna efter sina individuella behov och intressen.
Vi tror också att ett öppet, framtidssäkrat fibernät i alla våra fastigheter kommer förstärka bilden av Ängelholmshem som det bästa boendet i Ängelholms kommun. Därför är det en investering vi är väldigt nöjda med, avslutar Benth Jensen, vd på Ängelholmshem.

Mer information

Alexander Jansson, vice vd på Bjäre Kraft, tel nr 0431-44 99 16.

Benth Jensen, vd på Ängelholmshem, tel nr 0431-43 60 02.

Bilder

Foton på Alexander Jansson hittar du här. Fotograf är Mette Ottosson

För foton från Ängelholmshem kontakta Caroline Benson på 0431 – 43 60 29.

 

Om Bjäre Kraft 

Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag som har sitt huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Vi sköter elnätet på Bjäre och har bredbandskunder i kommunerna Båstad, Ängelholm, Åstorp, Klippan. Vårt fibernät växer i full fart!

Om Ängelholmshem

Ängelholmshem är ett modernt bostadsföretag med tydligt fokus mot ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi erbjuder ett bra boende för alla och uppför nya bostäder för att medverka till en positiv utveckling för Ängelholms kommun.

 


Publicerat den 3 september, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!