Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag som har sitt huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Vi sköter elnätet på Bjäre och förser både Ängelholm och Bjärehalvön med bredbandsförbindelse.

Vi behöver förstärka med personal som kan arbeta i våra el- och fibernät. Du kommer att arbeta med installation såväl som drift och underhåll. Du har utbildning med inriktning på elteknik eller motsvarande och vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som elektriker eller elkraftsmontör. Det är ett plus om du har erfarenhet av att jobba med fiberinstallationer. Du måste ha minst B – körkort.

För att du ska passa in i vår organisation behöver du vara ansvarstagande och kunna jobba på egen hand med stort ansvar. Du måste kunna möta våra kunder i det dagliga arbetet där du förväntas ge ett bra och personligt bemötande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Tommy Eriksson, tommy.eriksson@bjarekraft.se eller telefonnummer 0431-44 99 13.

Vid fackliga frågor vänder du dig till Paul Bengtsson som representerar SEF. Han nås på e-post paul.bengtsson@bjarekraft.se eller telefonnummer 070-544 99 15 (mån-tors kl 07.00-16.00).

Vi vill ha din ansökan snarast och urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten idag! Skicka den till tommy.eriksson@bjarekraft.se. Som Ämne på mailet skriver du EL- OCH FIBERMONTÖR.


Publicerat den 5 april, 2017

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!