Gillar du fakturering?

Bjäre Kraft är ett energi- och kommunikationsföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företagets affärsidé är att satsa på driftsäkert elnät, öppna bredbandsnät och förnyelsebar energi.

Gillar du fakturering och har goda datorkunskaper? Trivs du med att arbeta med administration och har god organisationsförmåga liksom är noggrann i ditt arbetssätt? Vi söker nu en backoffice-medarbetare till Bjäre Kraft ek för.

Omfattning

Föräldravikariat på 12-14 mån, 80-100%, start snarast.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten består av dagligt arbete med orderhantering, fakturering och support mot övriga inom organisationen och kunder. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera alla uppgifter som förekommer från det att en order har lagts till att fakturan skall gå till kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·         Övervaka integrationen mellan Lime och Elvira

·         Fakturera företagstjänster, ADSL etc

·         Ansvara för ROT/RUT-debitering

·         Backup på inbetalningar

·         Månadsfakturering

Du kommer att vara en del av ekonomiavdelningen men jobba nära kundservice och försäljning.

Kvalifikationer

·         Erfarenhet av att arbeta med administration.

·         God datorvana samt erfarenhet av att ha arbetat med datorn som arbetsredskap.

·         Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

·         Kunskaper i företagsekonomi är ett plus.

Som person ser vi att du är flexibel, positiv, noggrann och strukturerad. Du har god organisationsförmåga, är lyhörd och nyfiken liksom har en vilja att ge kunden och dina kollegor bästa service. Du är effektiv samtidigt som du är prestigelös och du ser och hjälper till där det behövs ett extra handtag. Du trivs och motiveras av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.

Ansökan

Ansökan skickar du via e-post till thomas.lilja@bjarekraft.se. Märk meddelandet med ”Sökande fakturering”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten idag.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten, var vänlig kontakta Thomas Lilja, ekonomichef på Bjäre Kraft ek för på thomas.lilja@bjarekraft.se.  Jonathan Senniksen är facklig representant för Unionen och du når honom på tel nr 0431-44 54 12 eller jonathan.senniksen@bjarekraft.se

 


Publicerat den 15 mars, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!