Bjäre Kraft söker en fibermontör

Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för kunder i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt alternativ med mervärde. Att skapa hållbara förutsättningar för miljön.

Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. Vi erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité levererade av engagerade och ansvarstagande medarbetare. Koncernen består av fyra bolag som totalt omsätter 240 MSEK och har drygt 60 anställda. Sedan 2018 finns vi i nya fräscha lokaler i Förslöv precis vid tågstationen.

 

Om jobbet

Du kommer att vara en del av vår entreprenadavdelning där fler än 20 engagerade medarbetare jobbar med att bygga och underhålla våra fiber- och elnät.

Som fibermontör kommer du främst att arbeta med att bygga och underhålla Bjäre Krafts fibernät. I det dagliga arbetet sker ofta kontakt med kunder. Beredskap kommer att bli aktuellt på sikt.

Det kan även förekomma visst arbete på vårt elnät.

 

Om dig

Vi tror du är självständig och kommunikativ. Du trivs i en miljö där du självständigt och strukturerat utför dina arbetsuppgifter. Att vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga samt ha ett intresse för att lära nytt är viktiga egenskaper.

  • Erfarenhetsmässigt tror vi att du haft liknande arbetsuppgifter tidigare.
  • Fiberteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande är önskvärt.
  • Meriterande är att du har utbildningar såsom ESA-14, Arbete på väg nivå1, Nedtagning av nödställd, Heta arbeten, HLR och BE-körkort.
  • Körkort B är ett krav.

 

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal med SEF, Svenska Elektrikerförbundet – Kraftverksavtalet.

 

Kontakt

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till johan.wallander@bjarekraft.se.

Vi rekryterar fortlöpande, och kontaktar er under rekryteringsprocessen. Har du frågor kan du kontakta vår arbetschef Johan Wallander på tel 0431-449910.

Varmt välkommen med din ansökan!


Publicerat den 3 december, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!