Bjäre Kraft söker dig som är grym på kundservice!

Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag som har sitt huvudkontor i Västra Karup mitt på vackra Bjärehalvön. Vi sköter elnätet på Bjäre och säljer dessutom vår egenproducerade vindkraftsel. Vi bygger ut fibernät i kommunerna Båstad,  Ängelholm, Klippan och Åstorp och säljer tjänster som TV och internet.

Jobbeskrivning

Lockas du av att ge bra service och ser dig själv som en glad och positiv person? Då är detta en bra möjlighet för dig! Vi söker nu en kundservicemedarbetare med intresse för service och försäljning.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du främst att besvara inkommande telefonsamtal, men även frågor via e-post och chatt. Du ska:

  • på ett trevligt sätt vägleda kunden och besvara hens frågor. Det kan t ex gälla el, bredband, TV och fakturor.
  • hjälpa kunden med diverse tjänster.
  • alltid sträva mot kundnöjdhet.
  • uppsökande försäljning

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:

  • är driven och resultatinriktad
  • är utåtriktad och har god social förmåga
  • har god samarbetsförmåga

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten kontaktar du kundservicechef Annika Borgman på e-post annika.borgman@bjarekraft.se eller per telefon 0431-44 99 21.

Fackliga frågor

Vid fackliga frågor vänder du dig till Jonathan Senniksen som representerar Unionen. Han nås på e-post: jonathan.senniksen@bjarekraft.se eller telefon 0431-44 54 12.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande. Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev via e-post till annika.borgman@bjarekraft.se. Som ämne på mailet skriver du KUNDSERVICEMEDARBETARE.


Publicerat den 29 augusti, 2017

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!