Vd till Bjäre Kraft

Som VD på Bjäre Kraft blir ditt uppdrag att med god lönsamhet, nöjda medarbetare och kunden i fokus driva den fortsatta utvecklingen av koncernen. Du arbetar genom din ledningsgrupp och dina sex underställda chefer, – coachar, utmanar och utvecklar. I ledningsgruppen identifierar ni fokusområden, tydliggör målbild, kvalitetssäkrar leveransen och du leder och samordnar verksamheten mot de uppställda målen. Ditt arbete står för solida relationer med medarbetare, kunder, näringsliv och du verkar för att Bjäre Kraft fortsätter att vara en självklar och uppskattad samarbetspartner. Du rapporterar till styrelsen och placering är i Bjäre Krafts nybyggda kontor i Förslöv med fantastisk utsikt över Skälderviken.

Vårt erbjudande

På Bjäre Kraft samsas kraft och omtanke. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din prägel på utvecklingen framåt. Du kommer till ett bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din affärsmässighet och ditt engagemang, vi står just nu inför utveckling av nya affärsområden.

Din ledarstil kännetecknas av en öppen attityd och ett brett och övergripande affärsinriktat synsätt. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför.

Din bakgrund och dina förmågor

Vi söker dig som har uppnått goda resultat genom att leda och utveckla bolag eller affärsområde inom större bolag, gärna med fokus på servicerelaterade tjänster. Du har naturligtvis själv haft resultat- och personalansvar och dessutom har du god erfarenhet av att leda och utveckla chefer med eget resultat- och personalansvar. Du har också erfarenhet av ledningsgruppsarbete och det är meriterande om du har rapporterat till en styrelse.

Att vara ansiktet utåt och stabilt och tryggt representera din verksamhet i olika sammanhang är en självklarhet. Du har en relevant akademisk examen, god ekonomisk förståelse och god kunskap i ekonomisk styrning. Din IT-mognad är hög och du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Ansök

På Bjäre Kraft blir du del av ett dynamiskt team med stark lokal närvaro. Vårt långsiktiga mål är att fortsätta utveckla och förbättra nya tjänster. Vill du bli både vår kapten och lagspelare och styra vår resa framåt? Vi ser fram emot att höra av dig.

Ansök via länken senast den 26/2 2019. Vi kommer att hålla dig löpande informerad om rekryteringsprocessen. Om du har frågor ber vi dig att enbart kontakta vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson, charlotte@insikta.se 070–6021911

Bjäre Kraft äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för alla som bor, vistas eller verkar i nordvästra Skåne och södra Halland. Vi är kundägda och det präglar vårt sätt att agera. Här kommer lite siffror: Vi sköter elnätet för 13 000 hushåll på Bjärehalvön, distribuerar TV till ca 15 000 kunder, har över 23 000 bredbandsanslutningar i Båstads, Ängelholms, Klippans och Åstorps kommuner och producerar el genom vindkraftverk. Koncernen som ägs av Bjäre Kraft Ekonomisk Förening omsätter ca 300 MSEK och cirka 65 engagerade medarbetare.


Publicerat den 8 februari, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!