Bjäre Krafts nya bolag för tv-rättigheter

Tv-branschen har idag begränsningar som gör att endast de stora tv-leverantörerna kan göra sina röster hörda. Därför går Bjäre Kraft och ett antal regionala leverantörer samman för att skapa bättre förutsättningar för att ge sina kunder de tv-tjänster de efterfrågar.

Den nya bolaget, som blir Sveriges femte tv-operatör*, blir en stark lokal aktör som i samarbete med tv-rättighetsinnehavare ges förutsättningar att utveckla tjänster som motsvarar kundernas krav och förväntningar.

– Vi kan idag inte köpa de tv-rättigheter som vi behöver för att digitalisera vår tv-tjänst fullt ut. Vi vill möta våra kunders förväntningar att kunna se alla våra kanaler med bra ljud och bild och att kunna streama till mobiltelefoner och surfplattor, berättar Alexander Jansson, vd på Bjäre Kraft.

Det nybildade företaget kommer att göra centrala inköp av tv-rättigheter för att sedan sälja till tv-kunder via sina lokala varumärken. För delägarna är det viktigt att även i fortsättningen arbeta med närhet till sina kunder. Nu startas arbetet med att realisera detta.

 

*Sedan tidigare finns Com Hem/Tele2, Telia, Telenor och Sappa.


Publicerat den 4 februari, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!