Hur många TV-apparater vill jag kunna titta på?

TV-leverantörerna i vårt stadsnät har olika priser när det gäller tvillingabonnemang (om du vill se TV-utbudet på mer än en TV). Detta gör att en TV-leverantör kan vara billigare och bättre för en TV, medan en annan leverantör passar bättre om du har flera TV-apparater.

Kan jag använda det nät jag redan har?

I Bjäre Krafts nät finns det två sätt att se TV. På det ena sättet går TV-signalen via antennuttaget och på det andra sättet går TV-signalen via bredbandsuttaget. Har du redan ett nät med antennkablar i hemmet kan den lösningen vara den enklaste och billigaste. Bor du däremot i ett nyare hus med många nätverkskablar och nätverksuttag, eller om du inte har något emot att dra kabel, kanske du hittar en bättre lösning med den tekniken.

Vilka TV-kanaler vill jag se?

De olika leverantörerna har olika grundpaket och tilläggspaket. Leta efter det just du är intresserad av och se vad som passar bäst för dig. Information om leverantörer och deras utbud finns på vår hemsida.

Hur lång bindningstid vill jag ha?

Ofta får man digitalbox till sin TV utan kostnad om man tecknar sig för t ex 24 månader. Vill man slippa bindningstid får man oftast betala boxen själv.

Ska jag ha digitalbox eller CA-modul?

För att kunna se TV idag behöver du nästan alltid en digitalbox eller en CA-modul för att det programkort du sätter i ska kunna avkryptera TV-signalen.

Alla TV-apparater fungerar med digitalbox, vilket också tillhandahålls av alla TV-leverantörer i vårt stadsnät.  Hos vissa leverantörer kan du välja att istället ha en CA-modul till din TV. Det är ett alternativ om din TV har en inbyggd digitalbox som klarar ta emot TV-signaler från den operatör du väljer. Då slipper man box och en extra fjärrkontroll. CA-modulen är ofta lite svårare att ställa in men är lättare att använda när det väl fungerar.

Har du Bjäre Kraft som leverantör finns det även en del fria kanaler som inte kräver digitalbox eller CA-modul. Då använder du en digitalbox eller CA-modul med kort till en TV, men kan samtidigt se vissa kanaler på andra TV-apparater i hushållet, dock med något sämre bild.

Har du frågor eller vill beställa är du alltid välkommen att kontakta oss eller någon av våra återförsäljare som finns i Båstad, Ängelholm, Åstorp och Klippan.


Publicerat den 14 september, 2017

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!