Nya fiberprojekt på gång…

Här kommer områden där vi har beslutat starta upp fiberprojekt, så att de boende får möjlighet att fiberansluta till Bjäre Krafts stadsnät. Totalt handlar det om drygt 530 fastigheter.

Klippans kommun

Ljungbyhed

Vi planerar att börja gräva på Klostergatan i mitten av februari 2018 och fibern vill vi ha inblåst och klar i mitten av april.

Åstorps kommun

Kvidinge

I Sönnarslöv är planen att vi ska börja gräva ned fiberslang från mitten av april och juni ut. Vi tänker oss att inblåsning av fibern ska vara klar i första halvan av september 2018.

Åstorp Väster

Här har vi börjat redan börjat gräva och vi ska vara klara i slutet av februari. Kunderna förväntas vara fiberanslutna i slutet av mars. Undantaget är Borrgatan som får vänta till slutet av augusti. Anledning är att vi behöver borra oss under järnvägen och tillstånd från Trafikverket väntas först i augusti.

Åstorp Kvarngatan m fl

Planen är att vi ska börjar gräva i början av februari. Inblåsning av fiber tänker vi oss klar i mitten av april 2018 och därefter är det bara för kunderna att aktivera tjänster.

Båstads kommun

Förslöv Väster

Nu är det beslutat att vi ska bygga ut vårt fibernät till Förslövs Väster. Vi planerar att gräva från mitten av december 2018 och tre månader framåt. Inblåsning av fiber tänker vi oss påbörja i slutet av januari 2019.

Förslöv Torgvägen

Grävarbetet på Torgvägen förväntar vi oss påbörja i början av oktober 2018 och att alla kunder ska ha fått fibern inblåst andra veckan 2019.

 

Är du boende i något av områden ovan och inte har skickat in ditt avtal för fiberanslutning än, är det inte för sent. Kontakta oss gärna om du har frågor: kundservice@bjarekraft.se eller telefonnummer 0431-44 99 00.

 


Publicerat den 25 januari, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!