Nya kollegor på Bjäre Kraft

Kring årsskiftet började två nya kollegor hos oss på Bjäre Kraft. Heidie Liljekvist jobbar på vår kundservice och Magnus Johansson är vår nya elnätstekniker.

Heidie Liljekvist – ny på kundservice

Det var i december förra året som Heidie Liljekvist började på Bjäre Kraft. Nu börjar hon så smått bli varm i kläderna i jobbet som kundservicemedarbetare och hennes jobb är bland annat att svara på frågor om våra tv- och internettjänster och hjälpa dig välja elhandelsavtal.

Närmast kommer Heidie från Lyreco, där hon jobbade i åtta år som säljare av kontors- och förbrukningsmaterial.

Heidie bor i Strövelstorp med sambo och styvdotter. På sin fritid gillar hon att resa och såklart att umgås med familjen.

Magnus Johansson – ny på elnätsavdelningen

Den 7 januari började Magnus Johansson som elnätstekniker på Bjäre Kraft. Magnus har arbetat i elnätsbranschen sedan 2006, först som teknisk konsult hos Grontmij (tidigare Carl Bro AB) och sedan som nättekniker och projektör hos E.ON Elnät i Malmö. Magnus kommer närmast från Öresundskraft AB i Helsingborg där han jobbade som projektingenjör.

Magnus bor med sin fru och två döttrar i Hjärnarp. Utöver barnens aktiviteter försöker han hinna med att ägna sig åt  landsvägs- och mountainbikecykling. Skulle det sedan finnas tid över ”plöjer” Magnus gärna serier på Netflix.

Välkomna till Bjäre Kraft, båda två!


Publicerat den 27 januari, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!