Lediga tjänster på Bjäre Kraft

Ida Hagedorn, elnätsingenjör hos Bjäre Kraft

Vi söker

Elnätsingenjör

Vi söker dig som antingen har en utbildning inom elkraft och/eller arbetslivserfarenhet inom eldistribution, men framförallt en vilja att utvecklas med oss på Bjäre Kraft.

Sök här
Simon Johnsson, arbetschef Bjäre Kraft

Är du vår nästa?

Gruppchef Entreprenad

Som Arbetschef för fiber-, el- och anläggningsarbete kommer du att leda ett 10-tal montörer samt externa arbetslag. Drift och uppföljning av projekt är en viktig del av arbetet.

Sök här
projektör fiber karta bjäre kraft

Är du den vi söker?

Chef för fibernät

Som ansvarig för fibernät kommer du att möta många spännande utmaningar och får en möjlighet att hjälpa till att utforma vårt fibernät. Du brinner för att utveckla och inspirera dina medarbetare.

Sök hör

Spontanansökan

Även om vi inte har en ledig tjänst som passar dig, får du gärna höra av dig och berätta vem du är och vad du kan. Vi sparar ansökningar för framtiden.

Anställda berättar

Hur är det att jobba på Bjäre Kraft?

Fyra viktiga ord

Bjäre Krafts ledord

Ett företag är sina anställda och det är därför viktigt hur vi samverkar utåt med kunder och inåt med kollegor. Våra värdeord Respekt, Engagemang, Dynamisk och Affärsmässighet har vi arbetat fram tillsammans och de ska hjälpa oss förenkla och förstärka det dagliga arbetet.

Tekniker möte Bjäre Kraft män konferens bord

RESPEKT

I stort betyder det att vi respekterar alla människors lika värde och olika behov. I det lilla att vi respekterar varandras åsikter, håller vad vi lovar och visar hänsyn.


Ungdomar jubla titta på TV

ENGAGEMANG

Engagemang skapar kraft och glädje på arbetsplatsen och i verksamheten. Det görs genom att bemöta människor på ett positivt och empatiskt sätt, vara hjälpsam och göra vårt bästa.

Optisk fiber installation Bjäre Kraft montör kablar

DYNAMISK

Vi ser olika personligheter och kompetenser som företagets kraftkälla till utveckling. Det är viktigt att vara öppen för förändring och ha en vilja att lära nytt, men även att själv våga framföra nya idéer. Bjäre Kraft ska ha förmågan till anpassning och förändring.

Bjäre Kraft - receptionen i Västra Karup

AFFÄRSMÄSSIGHET

Vi arbetar målmedvetet med att det vi levererar är av bra kvalitet, till rätt kostnad och leveranstid. Vi är kunniga, trovärdiga och tydliga. Ett viktigt mål är att ge god service.


Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!