Schema organisation

Är det du?

Projektledare för verksamhetsutveckling

Som verksamhetsutvecklare kommer du att driva, samordna och koordinera interna projekt för att förbättra, utveckla och implementera rutiner, processer och olika stödsystem inom en rad olika områden. Vi söker dig som redan har erfarenhet från större it-baserade förändringsprojekt och processer, gärna från rollen som projektledare eller samordnare.

Sök här
personal sökes

Vi söker

Försäljningschef

Vi söker en drivande, engagerad och duktig ledare som brinner för att utveckla sina medarbetare att jobba mot uppsatta mål. Du är en inspiratör, som inte räds att själv hugga i och vara en förebild i försäljningen. Vi jobbar med långsiktiga relationer och söker någon som har erfarenhet av detta, gärna med konsumentförsäljning men det är inget krav.


Sök här

Redo för nya utmaningar?

Ekonom med HR-intresse

Tjänsten är en mix mellan HR- och ekonomi såsom lönekartläggning, medverka vid rekrytering, allmänt policyarbete samt övriga löne- och pensionsfrågor. Inom ekonomiområdet arbetar du med avstämningar, rapportering av moms och skatt, grundbokföring och fakturering. Uppgifterna kan till viss del anpassas efter din bakgrund.


Sök här
telefonist, kundservice, headset

Sök tjänsten som

Kundservicemedarbetare

Lockas du av att ge bra service och ser dig själv som en glad och positiv person? Då är detta en bra möjlighet för dig! Vi söker nu en kundservicemedarbetare med intresse för service och försäljning.

Läs mer här
Montör Linda Jönsson Bjäre Kraft elnätsstation

Är du vår nästa?

El- och fibermontör

Vi behöver nu förstärka med personal som kan arbeta i våra el- och fibernät. Du kommer att arbeta med installation såväl som drift och underhåll. Du har utbildning med inriktning på elteknik eller motsvarande...

Mer info

Spontanansökan

Även om vi inte har en ledig tjänst som passar dig, får du gärna höra av dig och berätta vem du är och vad du kan. Vi sparar ansökningar för framtiden.

Anställda berättar

Hur är det att jobba på Bjäre Kraft?

Fyra viktiga ord

Bjäre Krafts ledord

Ett företag är sina anställda och det är därför viktigt hur vi samverkar utåt med kunder och inåt med kollegor. Våra värdeord Respekt, Engagemang, Dynamisk och Affärsmässighet har vi arbetat fram tillsammans och de ska hjälpa oss förenkla och förstärka det dagliga arbetet.

Tekniker möte Bjäre Kraft män konferens bord

RESPEKT

I stort betyder det att vi respekterar alla människors lika värde och olika behov. I det lilla att vi respekterar varandras åsikter, håller vad vi lovar och visar hänsyn.


Ungdomar jubla titta på TV

ENGAGEMANG

Engagemang skapar kraft och glädje på arbetsplatsen och i verksamheten. Det görs genom att bemöta människor på ett positivt och empatiskt sätt, vara hjälpsam och göra vårt bästa.

Optisk fiber installation Bjäre Kraft montör kablar

DYNAMISK

Vi ser olika personligheter och kompetenser som företagets kraftkälla till utveckling. Det är viktigt att vara öppen för förändring och ha en vilja att lära nytt, men även att själv våga framföra nya idéer. Bjäre Kraft ska ha förmågan till anpassning och förändring.

Kund ADSL-modem säljare dator logotype

AFFÄRSMÄSSIGHET

Vi arbetar målmedvetet med att det vi levererar är av bra kvalitet, till rätt kostnad och leveranstid. Vi är kunniga, trovärdiga och tydliga. Ett viktigt mål är att ge god service.


Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!