Vi söker

Kundservicemedarbetare

Genom företaget Framtiden söker vi dig som vill arbeta i en roll där du agerar spindeln i nätet. Ditt ansvar ligger i att besvara kundernas frågor via telefon, mail och chatt kring fakturor, el och bredband, hjälpa kunder med diverse tjänster, merförsäljning och faktureringsarbete.

Sök här
Linda Jönsson montör Bjäre Kraft

Är du vår nästa?

El- och fibermontör

Vi behöver nu förstärka med personal som kan arbeta i våra el- och fibernät. Du kommer att arbeta med installation såväl som drift och underhåll. Du har utbildning med inriktning på elteknik eller motsvarande...

Mer info
Projektering fiber för Bjäre Kraft

Vi behöver

Projektör

Vi söker dig med praktisk arbetslivserfarenhet inom projektering eller fiberteknik som tidigare även arbetat med kalkylering.Vill du veta mer?

Omgående behöver vi

Supporttekniker

Vi söker teknisk supportspecialist till vår second support. Som supporttekniker förväntas du besvara och lösa inkommande samt utgående ärenden gällande varierande tekniska problem.

Läs mer

Spontanansökan

Även om vi inte har en ledig tjänst som passar dig, får du gärna höra av dig och berätta vem du är och vad du kan. Vi sparar ansökningar för framtiden.

Anställda berättar

Hur är det att jobba på Bjäre Kraft?

Fyra viktiga ord

Bjäre Krafts ledord

Ett företag är sina anställda och det är därför viktigt hur vi samverkar utåt med kunder och inåt med kollegor. Våra värdeord Respekt, Engagemang, Dynamisk och Affärsmässighet har vi arbetat fram tillsammans och de ska hjälpa oss förenkla och förstärka det dagliga arbetet.

Tekniker möte Bjäre Kraft

RESPEKT

I stort betyder det att vi respekterar alla människors lika värde och olika behov. I det lilla att vi respekterar varandras åsikter, håller vad vi lovar och visar hänsyn.


Ungdomar jubla titta på TV

ENGAGEMANG

Engagemang skapar kraft och glädje på arbetsplatsen och i verksamheten. Det görs genom att bemöta människor på ett positivt och empatiskt sätt, vara hjälpsam och göra vårt bästa.

Optisk fiber installation Bjäre Kraft

DYNAMISK

Vi ser olika personligheter och kompetenser som företagets kraftkälla till utveckling. Det är viktigt att vara öppen för förändring och ha en vilja att lära nytt, men även att själv våga framföra nya idéer. Bjäre Kraft ska ha förmågan till anpassning och förändring.

Martin Svensson Bjäre Kraft router kund dator logotype

AFFÄRSMÄSSIGHET

Vi arbetar målmedvetet med att det vi levererar är av bra kvalitet, till rätt kostnad och leveranstid. Vi är kunniga, trovärdiga och tydliga. Ett viktigt mål är att ge god service.


Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!