Joel tipsar om tre bra tv-serier

Joel Holm jobbar som supporttekniker på Bjäre Kraft. Här tipsar han om tre av sina favoritserier:

Lucifer

Lucifer Morningstar är uttråkad av att vara helvetets härskare, så han överger sin tron för att flytta till jorden och Los Angeles. Där får han tillbaka sin livslust av att hjälpa polisen i Los Angeles att straffa brottslingar. Lucifer driver också en nattklubben ”Lux”, med hjälp av sin demoniska allierade Mazikeen. Efter att en bekant till Lucifer blir mördad utanför hans klubb, blir Lucifer involverad i att hitta de skyldiga, så att han kan straffa dem.

– Jag gillar serier och filmer som har inslag av sci-fy eller fantasy. Så Lucifer passar mig mycket bra men både krim, humor, fantasy och ”förbjuden kärlek”, berättar Joel.

Serien hade premiär 2008 och sista avsnittet sändes 2014. Totalt finns det sju säsonger och du hittar dem på Netflix.

 

Big Bang Theory

Leonard och Sheldon är briljanta fysiker vid California Institute of Technology. De är genier i labbet, men allt annat än socialt kompetenta i övriga situationer. En dag får de en ny granne, den vackra Penny med skådespelardrömmar, och de får lära sig ett och annat om det vardagliga livet. Nära vänner till Sheldon och Leonard är den självgode Wolowitz som tror att han är en riktigt Don Juan och Koothrappali, en professor som är så blyg inför kvinnor att han förlorar talförmågan när de närmar sig.

– Denna tv-serier är riktigt rolig – den får mig alltid att skratta. Jag tycker om denna typ av humor och de nördiga, färgstarka karaktärerna, säger Joel.

Tv-serien hittar du på Dplay och SF Anytime, som båda har alla 12 säsongerna.

 

New Girl

Efter ett tuff uppbrott från sin otrogne pojkvän, hyr Jessica Day ett rum hos de tre killarna Nick, Schmidt och Winston. Jessicas bästa vän är en cynisk person som jobbar som modell. Tillsammans bildar de en något udda men charmig dysfunktionell familj.

– New Girl har inget inslag av sci-fy eller fantacy, men är en lättsam och rolig serier som jag gärna slötittar på, avslutar Joel.

På Netflix finns sju säsonger av New Girl.

Publicerat den 9 juli, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!