Kabel-TV-nätet sjunger på sista versen

Den 31 januari 2019 stänger vi ned vår gamla trotjänare kabel-TV-nätet. Teknik och utrustning är föråldrad, så det är på tiden att den får gå i pension till förmån för fibernätet.

I tisdags hade vi informationsmöte för villakunder som tittar på kabel-TV och som har möjlighet att istället ansluta till fibernätet. Framförhållningen ger dem tid att komma fram till hur de vill se på TV när kabel-TV-nätet släcks år 2019. Mötet på Ängelholms stadsbibliotek var välbesökt och vi fick svara på många bra frågor och en hel del frågetecken rätades ut.

För fem år sedan slutade vi ansluta nya kunder till kabel-tv-nätet och idag har vi inte så många kunder kvar. De har efterhand som fibernätet har byggts ut flyttat över till den nya tekniken, där vi erbjuder dem samma TV-tjänst, till samma pris. Kunder med digitalbox och programkort från oss kan fortsätta använda dessa i fibernätet. Det finns också möjlighet att välja tjänster som internet och telefoni.

Vi kommer efterhand och i god tid ta kontakt med alla kunder som blir berörs av nedstängningen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@bjarekraft.se eller per telefon 0431-44 99 00.


Publicerat den 15 mars, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!