Kanal 10 är ny kanal i vårt tv-utbud

Nu finns en ny tv-kanal i vårt utbud. Det är Kanal 10 som sänder program med kristna budskap. De visar gudstjänster, konferenser, intervjuer, barnprogram samt sång och musik. Kanalen är en tillägg till vårt baspaket och kostar 19 kr per månad. Här kan du läsa mer om kanalen.

 

Kanal 10 hos Bjäre Kraft

 

Så här beställer du kanalen

För att kunna beställa kanal 10 eller något annat tilläggspaket behöver du se vårt baspaket med programkort. Har du inte det redan idag går det förstås bra att skaffa.

Jag har redan programkort

Du som har programkort kan redan nu beställa kanal 10 som kommer att startas den 13 november 2019. Så här når du vår kundservice:

Telefon: 0431-44 99 00
E-post: kundservice@bjarekraft.se
Chatt: Hittar du längst ner till höger på denna sida, när vi har öppet.
Besök: Profilvägen 7 i Förslöv eller Långskeppsgatan 1 i Ängelholm

Det går också bra att beställa tjänsten hos någon av våra återförsäljare.

Jag har INTE programkort idag

För att kunna se vårt TV-utbud fullt ut behöver du programkort samt av oss rekommenderad digitalbox eller CA-modul. Ta dig till något av våra kontor eller till någon av våra återförsäljare för att beställa och köpa utrustning.  Vid samma tillfälle kan du passa på och beställa kanal 10 och andra tilläggspaket. Mer info om baspaketet för TV.

Erbjudande!

Om du samtidigt med vårt baspaket för tv beställer en av våra internettjänster (minst 100/10 Mbit/s) samt binder dessa i 24 månader bjuder vi på router, tv-box alternativt ca-modul och installationshjälp (värde 3 995 kr). Besök något av våra kontor, så fixar vi det!

 


Publicerat den 7 november, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!