NP Nilssons butiker drivs med vindkraftsel från Bjäre Kraft

Precis som Bjäre Kraft är NP Nilsson ett företag som är lokalt förankrat sedan länge och verksamt i nordvästra Skåne och södra Halland. Men jämfört med NPN är vi ”glyttar”, då vi bara har varit verksamma i 45 år. NP Nilsson har handlat med trävaror och byggnadsmaterial i mer än 100 år!

I dagarna har NP Nilsson tecknat ett tvåårigt elavtal med oss, vilket betyder att vi får förse dem med el till samtliga anläggningar. Företaget har sitt huvudkontor och butik i Grevie, samt butiker i Båstad, Laholm, Förslöv, Munka Ljungby och i Ängelholm.

– Likaväl som vi tycker att våra kunder ska handla lokalt och vara kräsna när de väljer byggmaterial, bör vi vara kräsna med den el som vi använder. Bjäre Krafts el kommer till 100 % från vindkraft, en förnybar och miljövänlig källa, säger Fredrik Bergh, VD på NP Nilsson.

– Vi är mycket glada över att få leverera el till NP Nilsson. Det är positivt när befintliga kunder väljer oss för att vi är konkurrenskraftiga även på elhandel. Nu är NP Nilsson helhetskund hos oss med elnät, elhandel, fiber och bredband, berättar Håkan Eriksson, koncern-VD på Bjäre Kraft.

 

NP Nilssons logotype

bjäre kraft logotype logo cmyk

 

Kontakta vår kundservice per e-post eller på telefonnummer 0431-44 99 00, om du vill veta mer om våra elavtal för företag eller privatpersoner. Våra tjänster för hushåll hittar du även på hemsidan.


Publicerat den 9 februari, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!