Från och med idag, den 29 mars, kan över 10 000 hushåll i Båstad, Ängelholm, Klippan och Åstorp med fiber via Bjäre Kraft få tillgång till Telias tv och bredband.

Det här innebär att ytterligare 10 000 hushåll får möjlighet att beställa Telias tv-tjänst som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Bodil Wigert, ansvarig för Telias bredbandstjänster. Vi är mycket glada för samarbetet med Bjäre Kraft som ett av få utvalda stadsnät.

Alla hushåll som är anslutna till Bjäre Krafts öppna stadsnät kan beställa Telias bredband och tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 5000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

-Vi tycker det är mycket roligt att få med Telia som tjänsteleverantör, som på ett utmärkt sätt kompletterar det utbud vi redan har, säger Håkan Eriksson, koncernchef på Bjäre Kraft.

För ytterligare information kontakta:
Koncernchef Bjäre Kraft, Håkan Eriksson, hakan.eriksson@bjarekraft.se, 0431-44 99 01

Om Bjäre Kraft
Bjäre Kraft är ett energi- och bredbandsföretag som har sitt huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Vi sköter elnätet på Bjäre och har bredbandskunder i kommunerna Båstad, Ängelholm, Klippan och Åstorp. Vårt fibernät växer i full fart!


Publicerat den 23 mars, 2016

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!