Idag presenterar vi tre nya kollegor som har börjat hos oss under september och oktober. Det är en kundtjänstmedarbetare, en projektör och en montör. Nästa vecka presenterar vi ytterligare en montör samt vår nye entreprenadchef.

Jan-Otto Wang

Jan-Otto har i många år jobbat som maskiningenjör, men har nu skolat om sig genom att läsa kart- och mätteknik i Helsingborg. Hos oss är han anställd som projektör. Han är född i Stockholm, men bor sedan snart 10 år i Glimminge Plantering med fru, två döttrar samt hunden Jamba. Sin fritid spenderar Jan-Otto helst hemma med familjen – han är mycket hemkär!

Jessika Zbinierwicz

Jessika arbetar på i kundservice. Hon kommer ursprungligen från Ängelholm och efter några år i Stockholm bor hon numera med man och barn i Svenstorp. Jessika har tidigare bl a jobbat på Bufab. Jessikas största fritidsintresse är dans.

Daniel Bengtsson

Daniel är anställd som montör och han jobbar med både el och fiber. Tidigare har Daniel bland annat jobbat hos Elmontage i Förslöv, Inter-Rail Systems och i Hallandstunneln. Daniel bor i Kvinnaböske med fru och två barn.


Publicerat den 21 oktober, 2016

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!