Flygbild  från Förslöv med kullen och Skälderviken i bakgrunden

Nyheter från
Bjäre Kraft

Nya produkter eller tjänster, erbjudande, ny sponsring, tävlingar eller inspiration. Vi samlar allt nytt och läsvärt här. Vill du enkelt hålla dig uppdaterad - prenumerera på vårt nyhetsbrev.

18 mars 2024

Vi byter stommen i vårt fibernät = snabbare och starkare nät

Bjäre Kraft vill ha ett robust och stabilt fibernät, vilket medför att stamnätet i fibernätet nu byts ut – inte minst då utvecklingen går snabbt inom teknik. Arbetet med att bygga nytt nät påbörjades för ett år sedan och beräknas vara helt klart innan detta år är slut. Kunder kommer uppleva färre avbrott och få en mer flexibel fiberbox.

Läs hela artikeln
06 mars 2024

Hanna och Peter tipsar om TV-serier

Nu är det tillbaka igen - våra favorittipsare, Hanna och Peter! Det är spänning som dominerar denna gång, både i miniserie och långkörare. För att krydda till tipsen kompletteras det hela med en dramaserie om gourmetkock som tar över familjens smörgåshak. Mycket nöje!

Läs hela artikeln
22 februari 2024

Prognos för elmarknaden i mars

De svenska spotpriserna steg efter senaste månadsskiftet då vi kom in i en period med något kyligare väder med låga nederbördsmängder, samtidigt som vindkraften producerade under normala nivåer.

Läs hela artikeln
08 februari 2024

Laddstation vid Hembygdsparken i Ängelholm invigd

I onsdags invigdes den nybyggda laddstationen för elbilar vid Hembygdsparken i Ängelholm. Alexander Jansson, VD på Bjäre Kraft och Kristina Magnusson, kommundirektör öppnade stationen genom att premiärladda sina elbilar.

Läs hela artikeln
Elnätsingenjör på Bjäre Kraft står vid trummor på kontoret i Förslöv. 08 februari 2024

Bjäre Kraft gillar biogasanläggningar

Bjäre Kraft gläds när elnätskunder gör satsningar som får positiv inverkan på Bjäres elnät. Ett bra exempel är den biogasanläggning som Göran Kulneff byggt på sin gård i Grevie, som gör miljövänlig el av gödsel.

Läs hela artikeln
06 februari 2024

Låt oss presentera Ängelholms snyggaste solcellsanläggning!

På de sex halvmåneformade garagetaken ligger 192 paneler redo att samla in solens strålar och producera el till Brf Blåhaken nr 1. Genom att bygga om elsystemet kommer alla lägenheter i bostadsrättsföreningen ta del av den egenproducerade elen.

Läs hela artikeln
31 januari 2024

ANSÖKNINGSTIDEN HAR GÅTT UT! Vi söker en distributionselektriker

Detta är ett livsviktigt jobb! Utan el har vi bland annat svårt att laga mat, hålla kontakten med familj och vänner samt att få rinnande vatten i kranen. Alla förlitar sig på oss som företag och att du som distributionselektriker kommer se till så att våra kunder kan leva det livet som de förväntar sig. En sådan här tjänst kan ingen säga nej till – visst låter det häftigt?!

Läs hela artikeln
29 januari 2024

ANSÖKNINGSTIDEN HAR GÅTT UT! Vill du bli vår nya säljare för energilösningar?

Visst låter det häftigt att hjälpa kunder att bli mer självförsörjande? Att kunna sälja energilösningar som både hjälper invånare i samhället att minska sitt klimatavtryck samtidigt som det gör gott för miljön? Vi söker nu en säljare som vill vara med på denna resa med oss. Har du även erfarenhet av att skapa kundrelationer och affärer är det grymt!

Läs hela artikeln
Kvinna jobbar på sin laptop hemma vid köksbordet 29 januari 2024

Vi byter fakturasystem

Vi byter fakturasystem och i samband med det har det uppstått problem vid uppdatering av saldo. Kunder som loggar in hos vår faktureringspartner Billogram kan visas felaktiga siffror. Som kund behöver du inte göra något, utan Bjäre Kraft åtgärdar det tillsammans med faktureringspartner.

Läs hela artikeln
25 januari 2024

Prognos för elmarknaden i februari

Vädret är åter inne i en något mildare period med temperaturer strax över vad som är normalt för årstiden. Samtidigt har vi fått mer nederbörd och vindkraftsproduktionen har ökat.

Läs hela artikeln
18 januari 2024

Vi hjälper våra nätstationer att bli smarta!

Vi är snart klara med vårt byte av elmätare i vårt elnät och nu vill vi testa den smarta funktionen som de nya mätarna besitter. Genom att koppla in larm till mätarna i våra elnätsstationer kommer övervakningen av våra stationer bli mycket mer effektiv och säker.

Läs hela artikeln
Sida 1 av 22
Background pattern
Koll på el