Om oss

Bjäre Kraft är ett modernt energiföretag med huvudkontor mitt på vackra Bjärehalvön. Företaget äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för kunder i nordvästra Skåne. Bjäre Krafts affärsidé är att långsiktigt satsa på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät. Vi är ett kundägt företag som brinner för att ge våra kunder ett lokalt alternativ med mervärde. Vi jobbar också för att skapa hållbara förutsättningar för miljön.

Bjäre Kraft är en attraktiv arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. Vi erbjuder prisvärda produkter med hög kvalité, levererade av engagerade och ansvarstagande medarbetare.

Om jobbet

Som elmontör kommer du att vara en del av vår entreprenadavdelning där mer än 20 engagerade medarbetare  jobbar med att bygga och underhålla våra el- och fibernät.

Du kommer främst att arbeta med att bygga och underhålla elnätet på Bjäre. Det kan även förekomma visst arbete på vårt fibernät.

Beredskap kommer att bli aktuellt på sikt.

Om dig

Vi tror du är självständig och kommunikativ. Du trivs i en miljö där du självständigt och strukturerat driver dina arbetsuppgifter. Att vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga samt att ha ett intresse för att lära nytt är viktiga egenskaper.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

El-utbildning på gymnasienivå är önskvärt. Meriterande är att du har utbildningar såsom ESA-14, Arbete på väg nivå 1, Nedtagning av nödställd, Heta arbete och HLR

Körkort B är ett krav.

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila ansökan och CV till goran.andersson@bjarekraft.se. Vi rekryterar fortlöpande och kontaktar sökande under rekryteringsprocessen.

Har du frågor?

Göran Andersson, Entreprenadchef, tel nr 0431-44 99 03 eller goran.andersson@bjarekraft.se

Paul Bengtsson, facklig representant för SEF, tel nr 0431-44 99 15 eller paul.bengtsson@bjarekraft.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Publicerat den 2 oktober, 2018

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!