14 oktober 2020

Bjäre Kraft söker säljare

Vi söker en företagssäljare till vår försäljningsavdelning. Avdelningen består idag av fem medarbetare, som arbetar med försäljning av ett flertal produkter och tjänster till olika målgrupper. Som företagssäljare kommer du huvudsakligen att arbeta med vårt fibererbjudande, vilket omfattar såväl anslutningar som tjänster.

Personal på Bjäre Kraft har möte i konferensrum på huvudkontoret i Förslöv.

Bjäre Kraft arbetar med energi, bredband och TV och vi jobbar för en hållbar framtid för nordvästra Skåne och en enklare vardag för våra kunder.

Vi driver på utveckling i samarbete med samhället och ger tillbaka i olika former, så som återinvestering, sponsring och kunskapsbildning.

Bjäre Kraft är en arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är självklart för oss. I vårt arbete jobbar vi med fokus på långsiktighet och hållbarhet.

Som företagssäljare kommer du vara en del av Bjäre Krafts försäljningsavdelning som i dag består av fem medarbetare. Avdelningen arbetar med försäljning av ett flertal produkter och tjänster till olika målgrupper. Som företagssäljare kommer du huvudsakligen arbeta med vårt fibererbjudande vilket omfattar både anslutningar och tjänster.

Du rapporterar till försäljningschef.

Arbetsuppgifter

Kundbearbetning: Bearbeta nya och befintliga kunder och hantera inkommande förfrågningar. Planera och genomföra målgruppsanpassade utskick. Planera, genomföra och följa upp kundevent. Delta i olika typer av evenemang och nätverk.
Offertarbete: Skapa och skicka kundanpassade offerter som bygger på interna offertkalkyler.
Administration: Arbeta i vårt CRM-system för dokumentation och uppföljning av säljarbete.
Kreativitet: Deltaga i avdelningens arbete med att utveckla nya erbjudande.

Profil

För att lyckas i denna roll tror vi att du har erfarenhet från försäljning, gärna i liknande roll. Som person är du självständig, resultatinriktad och har god affärsförståelse. Vidare har du ett stort eget driv och arbetar proaktivt med ditt säljarbete. Dina kunder uppskattar din professionalitet och ditt positiva sätt att se på saker och din förmåga att hitta lösningar.

Vidare har du har en god teknisk förståelse, framförallt är du intresserad och följer med i vad som händer på marknaden inom bredband, el och energi. Du bör även ha en ekonomisk förståelse för att kunna räkna på affärer. Dina datakunskaper är goda och du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Placering på huvudkontoret i Förslöv.
B-körkort är ett krav.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Jonathan Senniksen på telefon
0431-44 54 12 eller via e-post jonathan.senniksen[a]bjarekraft.se, HR-ansvarig Kristina Olofsson på telefon
0431-45 70 12 eller via e-post kristina.olofsson[a]bjarekraft.se

Facklig kontaktperson för Unionen är Rolf Karlén, telefon 0431-44 54 19 eller e-post rolf.karlen[a]bjarekraft.se

Ansökan

Ansökningstiden gick ut den 8 november.

Taggar

Fler artiklar

20 mars 2024

Fullt hus när vi gästades av SPF Seniorerna

Förra veckan hade vi ett trevligt besök av SPF Seniorerna Båstad Bjäre. Föreningen gör studiebesök och temaresor i regionen och denna gång var siktet inställt på Bjäre Kraft i Förslöv.

Läs hela artikeln
18 mars 2024

Vi byter stommen i vårt fibernät = snabbare och starkare nät

Bjäre Kraft vill ha ett robust och stabilt fibernät, vilket medför att stamnätet i fibernätet nu byts ut – inte minst då utvecklingen går snabbt inom teknik. Arbetet med att bygga nytt nät påbörjades för ett år sedan och beräknas vara helt klart innan detta år är slut. Kunder kommer uppleva färre avbrott och få en mer flexibel fiberbox.

Läs hela artikeln
06 mars 2024

Hanna och Peter tipsar om TV-serier

Nu är det tillbaka igen - våra favorittipsare, Hanna och Peter! Det är spänning som dominerar denna gång, både i miniserie och långkörare. För att krydda till tipsen kompletteras det hela med en dramaserie om gourmetkock som tar över familjens smörgåshak. Mycket nöje!

Läs hela artikeln
Background pattern
Koll på el