Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

 

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne.
Eftersom vi arbetar Alexander Jansson, VD Bjäre Kraftoch bor här, är det naturligt att även stödja utvecklingen av området. Förutom att vi gräver ned fiberoptik i områden där våra stora konkurrenter påstår att det är olönsamt, sponsrar vi även ett stort antal föreningar. Föreningar som tänker som vi.

–      Vi är tydliga med att vi stödjer lokala föreningar som även de engagerar sig i de boende i nordvästra Skåne. Eftersom vi tänker långsiktigt lägger vi störst fokus på barn och ungdomar och det är viktigt att alla ska kunna vara med, flickor såväl som pojkar.

Alexander Jansson, VD Bjäre Kraft

Det är naturligt att mycket av vår sponsring går till idrottsföreningar eftersom de bidrar till både meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Men vi vill också samarbeta med föreningar inom andra områden som strävar efter att berika livet för boende där vi själva känner oss hemma.

Nedan finns några exempel på föreningar som vi tycker det är viktigt att sponsra.

Bjäre Krafts riktlinjer för sponsring.

Engelholms Volleybollsällskap (EVS)

Engelholms volleybollsällskap är en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 400 medlemmar. De har en stor ungdomsverksamhet på både pojk- och flicksidan. Dessutom har deras elitlag för damer tagit hem SM-bucklan fyra år i rad nu. Grattis!

–      Bjäre Krafts sponsring är viktig för oss på flera plan, inte minst för elitsatsningen, berättar Julia Axelsson Svärd, spelare, Dam Elit.  Läs mer

 

 

Åstorps FF

Som sponsor till Åstorps FF har vi fått stoltsera med vårt namn på ett av deras sportevenemang, Bjäre Krafts sommarcup. Det är vi väldigt stolta över.

–      Hos oss får alla vara med utefter sina egna förutsättningar. Vi har ett tjugotal spelare i varje åldersklass, men tyvärr inga flickor. Vi går ut varje år och försöker få fler flickor att spela fotboll, men det är svårt. Glädjande är dock att vi har ett helt juniorlag som består av nyanlända, säger Andreas Johansson, ordförande i föreningen och tränare av två lag. Läs vidare.

 

 

Båstads Kammarmusikförening

Båstads Kammarmusikförening såg dagens ljus 1992. Tanken bakom föreningen var, och är till största delen fortfarande, att arrangera en årlig festival med kammarmusik i Båstad.

– Våra ledord är kvalitet och generositet, med lokal förankring. Vi försöker leva upp till detta på olika sätt. Bland annat kommer alla upp till 18 år in gratis på festivalen och vi planerar även att bjuda alla elever i Båstad kommun på kammarmusikkonsert, berättar Gert-Håkan Eriksson, ledamot i Båstads Kammarmusikförening. Läsa mer?

 

Ängelholms FF/Bjärelaget DFF

Under en längre tid har det blivit allt svårare att få tillräckligt med flickor att intressera sig för fotboll. Men det finns de som aldrig ger upp. Som Anna Olsson och hennes kompisar i Bjärelaget DFF. När man inte längre fick ihop till ett helt lag slog man för drygt ett år sedan ihop laget med Ängelholms FF, som även de led brist på tillräckligt många spelare på damsidan, och bildade då Ängelholms FF/Bjärelaget DFF. Vill du veta mer?

 

Ängelholms Hembygdsförening

Ängelholms Hembygdsförening bildades redan 1935 för att sköta och förvalta den nya Hembygdsparken. Till en början var det bara en öppen plats med en flaggstång för högtidsdagar. Sedan en fågeldamm, gamla brandkårens hus och lekplats.

–      Alla i nordvästra Skåne känner till Hembygdsparken och många har en personlig relation till den. Man gick dit med sina föräldrar och nu går man dit med sina barn, säger Carl-Gustaf Gudmundsson, ordförande i Ängelholms Hembygdsförening. Läs mer.

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!