Åstorps FF

Som sponsor till Åstorps FF har vi fått stoltsera med vårt namn på ett av deras sportevenemang, Bjäre Krafts sommarcup. Det är vi väldigt stolta över.

Åstorps FF och deras engagerade ledare jobbar hårt för att ge barn och ungdomar möjlighet till en meningsfull och utvecklande fritid. Det är många som jobbar ideellt i föreningen, vilket är en förutsättning för att det ska fungera.

–      Hos oss får alla vara med utefter sina egna förutsättningar. Vi har ett tjugotal spelare i varje åldersklass, men tyvärr inga flickor. Vi går ut varje år och försöker få fler flickor att spela fotboll, men det är svårt. Glädjande är dock att vi har ett helt juniorlag som består av nyanlända. De vill spela fotboll så mycket att de gärna tränar alla dagar i veckan. De är med på samma villkor som alla andra och har verkligen integrerats snabbt. Det känns väldigt bra.

Andreas Johansson, ordförande i föreningen och tränare av två lag

Men fotboll är ju inte allt här i livet. Innebandy och andra sporter kan ju också vara roligt. För att underlätta för barn och ungdomar att utöva och kombinera olika idrotter har man startat ett samarbete med Åstorp/Kvidinge innebandysällskap. De ideella eldsjälarna lägger ned ett fantastiskt arbete och för det är de värda en stor eloge.

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!