Engelholms Volleybollsällskap (EVS)

Engelholms volleybollsällskap är en av Ängelholms största idrottsföreningar med över 400 medlemmar. De har en stor ungdomsverksamhet på både pojk- och flicksidan. Dessutom har deras elitlag för damer tagit hem SM-bucklan fyra år i rad nu. Grattis!

–     Att vi blivit så bra beror på att vi satsar på våra damer. Men det beror också på ett långsiktigt arbete med tydlig verksamhetsidé och vision. Vi har utifrån det valt att arbeta på många olika arenor. Till exempel har vi tillsammans med våra spelare varit ute i skolorna för att inspirerar eleverna till att spela volleyboll eller någon annan sport. Det är alltså inte bara för att vi ska få fler spelare att välja mellan, utan också för att vi har ett samhällsengagemang och tänker större än bara idrott. Som en del i en idrottsförening får barn och ungdomar möjlighet att röra på sig och något vettigt att göra. Samtidigt får de nya kompisar och kan utveckla sina sociala förmågor och nätverk oavsett kön och etnisk bakgrund. På ett sätt är idrottsföreningarna lika viktiga som skolor för att forma framtida svenskar oavsett bakgrund – sport förenar och uppfostrar.

Fredrik Tågsjö, elitansvarig

 

–      Bjäre Krafts sponsring är viktig för oss på flera plan, inte minst för elitsatsningen. EVS är måna om att vi ska må bra och kunna prestera på topp. Till skillnad från många andra topplag har vi, mycket tack vare sponsringen, möjlighet att vid bortamatch åka iväg redan dagen innan och sova på plats. På så sätt är vi pigga och fräscha på matchdagen. Bjäre Kraft betalar ju även så att alla deras kunder går in gratis på våra hemmamatcher. Mer publik skapar mer stämning och triggar oss att spela ännu bättre. Det är ett mycket bra samarbete som gynnar väldigt många i nordvästra Skåne.

–      Julia Axelsson Svärd, spelare, Dam Elit

 

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!