Vad tycker våra kunder?

ina_angelJag längtar redan!

När jag fick brevet från Bjäre Kraft om att kunna installera fiber till ett så fantastiskt bra pris var valet lätt. Jag arbetar mycket hemifrån så en snabb, effektivt och, inte minst, pålitlig internetuppkoppling är viktigt för mig. Dessutom får jag äntligen möjlighet att skaffa ”Apple TV” och strömma ljud och bild mellan datorer, mobiler och TV trådlöst. För mig är det verkligen en bra investering, dels för vardagslivet såklart, men dels även för bostadsvärdet. Ina Angel, Bjärebo

 

magnus_wreifält

Livet i radioskuggan är förbi

Vi bor i ett ”svart hål” när det gäller mobilt bredband och generellt sett är all form av mottagning dålig här. När vi fick reda på att vi kunde få fiberoptik så billigt tack vare EU-bidrag bestämde vi oss mer eller mindre omgående. Det viktigaste tycker vi är att få en hållbar lösning där tekniken fungerar alltid och inte bara ibland. Då är nog en nedgrävd fiberkabel det bästa alternativet. Magnus Wreifält, Bjärebo

 

Snabbt och stabilt är viktigt

Jag heter Magnus Torle och arbetar som fotograf. Jag hanterar ofta väldigt tunga filer och då är det viktigt att min uppkoppling är snabb, både när det gäller att ladda ned och ladda upp. Samtidigt måste uppkopplingen vara säker utan störningar. Fiber lever med råge upp till båda kraven. Vi har ju även tonårsbarn hemma som är ute mycket på nätet. Vi har valt det snabbaste alternativet så… Läs mer.

 

Anders Jönson Lönnehässle, nöjd fiberkund.20 minuter till glesbygden

Jag heter Anders Jönsson och jag är en modernare person än jag först trodde. För några år sedan köpte jag och min fru ett torp i Brekille, 20 minuter från Ängelholm. Där skulle vi rulla tummarna och ha det gott. Ingen telefon, mobil var det inte tal om mitt ute i ingenstans, och inget internet. Hur skönt som helst, ett tag. Läs mer.

 

 

Lukas Hökenberg, Endgame. FiberreklamNätverkare

Att bygga nätverk är mitt stora intresse, både digitala och mänskliga. Jag som tycker så heter Lucas Hökerberg och jag är ordförande för den ideella föreningen End Game. Vår förening anordnar så kallade Lan, eller Lan Events, tre gånger om året. Lan står för ”local area network” och vad vi gör är att vi kopplar ihop en hel massa datorer i ett nätverk och anordnar turneringar i datorspel. Läs mer.

 

Kan du få fiber?

Sök och du får veta om det finns fiber på just din adress. Om det inte gör det, anmäl ditt intresse, så hör vi av oss när det är dags!

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!