Snabbt och stabilt är viktigt

Bjäre Kraft. Bilder till årsredovisningJag heter Magnus Torle och arbetar som fotograf. Jag hanterar ofta väldigt tunga filer och då är det viktigt att min uppkoppling är snabb, både när det gäller att ladda ned och ladda upp. Samtidigt måste uppkopplingen vara säker utan störningar. Fiber lever med råge upp till båda kraven. Vi har ju även tonårsbarn hemma som är ute mycket på nätet. Vi har valt det snabbaste alternativet så även om alla är uppkopplade samtidigt upplever jag inte någon som helst skillnad i hastighet.

Support ett måste

Jag är ofta uppkopplad och för att kunna utföra delar av mitt arbete är jag beroende av att allt fungerar. När vi skulle installera fiber var jag i kontakt med Bjäre Kraft vid ett flertal tillfällen. Den hjälp och information jag fick då övertygade mig om att vi valt rätt. Dessutom är det ju folk från trakten som svarar när man ringer så de känner igen en direkt. Det i sig känns ju tryggt.

Priset har också betydelse

Visst, det kostade en del att installera fiber, men det betalar sig i längden. Både TV:n och telefonen blir betydligt billigare så jag är på plus om några år. Och då har jag fortfarande ett system som håller måttet även i framtiden. Och det är ju nätet som är det viktiga – och att det är öppet så att jag har valmöjligheter.

Konkurrens höjer kvaliteten

Jag har inte bytt leverantör för någon av mina tjänster, men det känns bra att veta att jag kan göra det om jag inte är nöjd. Hos andra brukar uppsägningstiden vara väldigt lång och under den tiden kan det hända mycket. Dessutom förstår ju leverantörerna att de måste skärpa sig och leverera det kunderna vill ha. Den konkurrensen gynnar oss, både i kvalitet och i plånboken.

Enkelt att komma igång

När Bjäre Kraft kom och installerade fiberboxen tog det en halvtimme. Sedan var jag inne på deras portal. Där valde jag hastighet, leverantörer, godkände och pang så var det klart. Kan ju knappast bli smidigare.

Kan du få fiber?

Sök och du får veta om det finns fiber på just din adress. Om det inte gör det, anmäl ditt intresse, så hör vi av oss när det är dags!

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!