Vinn presentkortet till din sommarläsning

Under sommaren och semestern finns det gott om tid att grotta ner sig i böckernas värld. Allt från olösta mord till feelgood-böcker. Lyssnandes undertiden städningen görs eller läsandes i solstolen. Vi tävlar just nu ut presentkort till våra kunder på våra sociala medier!

Du kan nu vinna ett presentkort* till ett värde av 200 kr, tävlingen hittar du på vår Facebook och Instagram och det är även där du tävlar. Sammanlagt är det sex stycken som vinner ett kort var och tävlingen pågår fram tills att sex stycken har svarat rätt – det gäller alltså att vara snabb. Vinnarna kontaktas dagen efter via Messenger på Facebook eller via direktmeddelande på Instagram (beroende på vart bidraget skickats in). Observera att du behöver vara kund hos Bjäre Kraft för att delta i tävlingen.

*Presenkortet du vinner gäller i Akademibokhandelns butiker runt om i hela landet samt på deras hemsida. Kortet kan användas till hel- eller delbetalning och kortet är giltligt i 2 år. Du väljer själv om du vill använda kortet till böcker, ljudbok eller annat.

 

LYCKA TILL!

 

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!