Teleförbindelse i Förslöv kopplas ner
– telefoni och ADSL avslutas

Telia kommer att stänga en teleförbindelse i Förslöv den 23 juli 2020. Kunder med tjänster som telefoni och internet (ADSL) får hitta andra sätt att ringa och surfa. En möjlighet kan vara att ansluta till Bjäre Kraft fibernät.

Telia avvecklar kopparnätet

Telia investerar idag i mobil- och fibernät och stänger allt eftersom ner det gamla kopparnätet, som förutom till telefoni även används som bredbandsanslutning. Det är på platser där tjänster inte längre håller bra kvalitet eller där kundunderlaget är för litet de väljer att släcka nätet. Detta har nu hänt för en förbindelse i Förslöv och det är ett område bakom Circle K som berörs denna gång.

Fiber är en lösning

Bjäre Krafts ADSL-kunder i området har erbjudits anslutning till fibernätet. På så sätt kan de även i fortsättningen surfa och ringa. Har du annan leverantör av telefoni och/eller internet via denna förbindelse, behöver du snarast ta beslut om en ny lösning för dina tjänster. Om inte står du den 23 juli utan internetuppkoppling och fast telefoni. Undrar du om anslutning till vårt fibernät är möjligt kan du söka på din adress nedan.

Fiber – en värld av möjligheter

Den digitala framtiden är här och ett hus har bredband via fiber är idag nästan lika självklart som att det har el. Den hastighet på bredband som fiber gör möjlig är oslagbar för hur vi använder internet idag och kommer göra framöver.

Idag är det inte ovanligt att vi streamar film och tv-serier, lyssnar på musik från Spotify och ringer FaceTime eller kollar uppdateringar på Instagram – allt samtidigt! Vi arbetar också alltmer hemifrån och våra hem blir smartare när allt från kylskåp till trygghetslarm kopplas upp mot internet.

Har du frågor?

Är det något du undrar över är du välkommen att höra av dig till vår kundservice:

E-post: kundservice@bjarekraft.se

Telefon: 0431-44 99 00

Chatt: bjarekraft.se


Publicerat den 1 juli, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!