Välkommen till Bjäre Kraft ek förenings medlemsmöte

 

Den 27 april är det dags för vårt årliga medlemsmöte för alla medlemmar i Bjäre Kraft ekonomisk förening.

När: 27 april kl 18:00.
Vart: Kontoret i Förslöv, Profilvägen 7, 269 71 eller på distans. I rådande tider uppmanar vi att deltagandet om möjligt ska ske på distans.
Väljer du att delta på distans kommer du innan mötet erhålla mer information om hur du går tillväga och vad du behöver förbereda för att ditt deltagande skall bli optimalt.

Ärenden som tas upp är de som föreskrivs i föreningens stadgar § 14, bland annat val av fullmäktigeledamöter och suppleanter till föreningsstämma.

Hur vet jag om jag är medlem?

Med första elräkningen tillkommer en rad för medlemsavgift på 100 kr. Betalas denna in så är den i hushållet som står på fakturan medlem. Medlemsskapet gäller tills dess att elnätsabonnemanget sägs upp. Är du osäker hänvisar vi dig till oss så kollar vi enkelt upp detta åt dig.

Andra i hushållet är också välkomna att medverka på medlemsmötet men det är endast medlemmar som får lägga sin röst vid eventuell röstning. Vid inlämnad fullmakt kan du som medlem befullmäktiga en annan person i hushållet att på medlemsmötet utöva rätt att rösta. Fullmakten hittar du här.

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i formuläret här. Senast torsdagen den 23 april vill vi ha in din anmälan.


Publicerat den 7 april, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!