Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Åby IBK

ÅbyIBK- Bjäre Kraft sponsrar

Åby IBK bildades 1988 och blev antagen i Svenska Innebandyförbundet under 1989 och har sedan dess i 30 år bedrivit innebandyverksamhet i centrala Klippan.

Föreningen har ungdomsverksamhet där målsättningen är att ha en jämn könsfördelning. Utöver detta har även Åby IBK ett herrlag som spelar i div. 4 Norra Skåne.

Om du vill läsa mer om föreningen, kolla in lagen och matchdatum – gå in på deras hemsida eller på Facebook

Bjäre Kraft är huvudsponsor till Åby IBK
Pengarna som föreningen får från Bjäre Kraft går till ungdomsverksamheten, både senior och junior.

”Våra sponsorer håller vår förening verksam, utan Er hade vi på lång sikt inte klarat oss kan jag ärligt säga! ” – säger Robert Pitula, vice ordförande Åby IBK

Sponsorpengarna går till allt som har med innebandy att göra, exempelvis löpande utgifter så som kläder, bollar och annan utrustning som behöver bytas ut. Om knattarna ska åka iväg på turnering så kommer sponsorpengarna även att gå till detta.

Åby IBK har planer för säsongen och framtiden

Denna säsongen erbjuder föreningen två blandade knattelag d.v.s. blandade pojk- och flicklag i åldrarna 6-10 år. Föreningen vill satsa på att utveckla de yngsta för att på sikt kunna få dem att stanna kvar, både i Åby IBK men även inom innebandyn.

”Konkurrensen är tuff för alla föreningen runt om i Sverige. Det erbjuds många olika sporter till ungdomar och knattar idag vilket är väldigt bra, dock medför det att det blir svårare och svårare för föreningar att behålla medlemmarna under en längre tid” – säger Robert.

Utöver satsning på de yngsta kommer även resurser läggas på herrlaget för att sträva efter att åter avancera uppåt i divisionerna. Inga större investeringar är planerade men som alla tidigare år kommer byte utav slitna grejer och utrustning att göras.

Robert Pitula hintar även om en jubileumsmatch, ”I år fyller föreningen 30 år och planerar för en jubileumsmatch mellan dagens herrlag och gamla stjärnor, datumet är inte bestämt ännu men vi vill ju såklart att så många som möjligt kommer och kollar”

ÅbyIBK- Bjäre Kraft sponsrar  ÅbyIBK- Bjäre Kraft sponsrar

 


Publicerat den 19 augusti, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!