Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Ängelholms Rodd- och Kanotklubb

Ängelholms Rodd- och kanotklubb ligger belägen vid Rönne å, några kilometer från mynningen i Skälderviken. Klubben bildades 2006 genom sammanslagning av Ängelholms Kanotklubb och Ängelholms Roddklubb. Klubbens främsta inriktning är ungdomsverksamhet där de idag, är inriktade på tränings- och tävlingsverksamhet i kajak. Utöver detta driver klubben även prova-på-dagar, långfärdspaddling, inomhuspaddling i Vattnets hus under vintersäsongen samt kanotskola.

Runt klubbstugan ligger en fin elljusslinga, streethockeyplan och vandringsspår för alla. Det finns även vindskydd, toalett och eldplats för vandrare och paddlare.

Om du vill läsa mer om klubben och se uppdaterat schema för säsongen – gå in på deras hemsida eller på Facebook

 

Sponsorpengarna är livsviktiga

Utan sponsorpengar – ingen verksamhet och detta gäller även för Ängelholms Rodd- och kanotklubb. Din utrustning som kanotist och roddare är väldigt viktigt och klubben vill efterleva de krav som krävs på material och utrustning.

” Sponsorpengarna är ytterst viktig för att få vår verksamhet att gå runt. Materialet och utrustningen är de största posterna – helt klart”, säger Peter Dahlquist

Framtidsplaner för Ängelholms Rodd och kanotklubb

Framåt vill klubben satsa på att öka nyrekryteringen av såväl unga som vuxna kanotister och roddare. Intresset är stort idag vilket är glädjande för Ängelholms Rodd- och Kanotklubb.

” Utöver att satsa på nya medlemmar vill vi såklart utveckla och motivera våra nuvarande medlemmar genom att erbjuda goda möjligheter till att träna och tävla för ÄRKK: regi. För attd etta ska bli möjligt krävs det av oss som klubb att vi fortsätter att bedriva motionspaddling/-rodd så som vi gör idag”, säger Peter Dahlquist.

Klubben vill fortsätta att erbjuda prova-på-tillfällen för nya medlemmar samt rodd- och kanotskola.


Publicerat den 11 maj, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!