Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Åstorp/Kvidinge Innebandysällskap

Åstorp/Kvidinge Innebandy

Åstorp/Kvidinge Innebandysällskap bildades 1998 och har sedan dess bedrivit innebandyverksamhet i Åstorp. Å/K IBS är en ideell förening vars främsta syfte är att erbjuda barn, ungdomar och vuxna möjligheter att under organiserade former träna och tävlingsspela innebandy.

Föreningen har som målsättning att vara en klubb med en ungdomsverksamhet av hög kvalité och att vara ett naturligt steg mellan lägre div. och spel på högre/elitnivå för juniorer och seniorer. Detta görs även genom en eftersträvan på jämn könsfördelning, vilket även efterlevs med 50/50.

Om du vill läsa mer om föreningen, kolla in lagen och matchdatum – gå in på deras hemsida eller på Facebook

Bjäre Kraft är huvudsponsor till Åstorp/Kvidinge Innebandy

Sponsorpengarna från Bjäre Kraft går till Å/K IBS ungdomar och gör det möjligt att alla ungdomslag kan ha matchkläder som har samma utseende och kvalitet som alla lag har i föreningen från senior ner till 6-åringar i innebandyskolan. Sponsorpengarna gör det även möjligt att hålla medlemsavgifter fortsatt låga där träningskläder (shorts, strumpor och samt träningströja) ingår i medlemsavgiften.

”Bjäre Kraft sponsring möjliggör att vi kan fortsätta vår breddverksamhet på ungdomssidan och samtidigt har elitlag på seniorsidan. Att ha både bredd och elit är resurskrävande men båda behöver varandra för att få en långsiktighet i föreningen” – säger Thomas Bladh, marknadsansvarig Å/K IBS.

Å/K IBS har planer för säsongen och framtiden

I och med tillväxten av medlemmar under många år har behovet av träningsutrustning, klubbor och glasögon ökat. Detta är till för våra egna medlemmar men även för utlåning till nya spelare.

Varje år deltar de flesta av lagen i olika cuper och den största av dem alla är Gothia cup om man frågar spelarna själva. Kostnader av aktiviteter utanför ordinarie verksamhet täcks av lagens egna lagkassor då föreningens ekonomi inte har utrymme att stötta enskilda lag att exempelvis åka på större cuper.

” Vi tittar på möjligheten att genomföra även egna cuper i framtiden. Detta är en spännande och rolig aktivitet dels för våra lag och medlemmar men även för lagen i närområdet. I och med detta kan vi enkelt göra cupen tillgänglig för alla våra lag där oavsett hur mycket man har i lagkassan kan vara med” – säger Thomas Bladh.

Föreningen väntar fortfarande på en ny arena från Åstorps kommun som har varit på tal under många år. Denna nya hall skulle göra det möjligt att utveckla föreningen ännu mer i och med fler hallar och träningstider.

Åstorp Kvidinge Innebandy F09 10Åstorp Kvidinge Innebandy 


Publicerat den 28 oktober, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!