Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Åstorps FF

Åstorps FF

Åstorps FF bildades 2 december 1996 efter en sammanslagning av Åstorps Idrottsförening och Nyvångs Gymnastik & Idrottsförening. ÅFF är en ideell förening vars främsta syfte är att erbjuda barn, ungdomar och vuxna möjligheter att under organiserade former träna och tävlingsspela fotboll.

Föreningen har som huvudmålsättning att erbjuda ungdomsverksamhet av hög kvalité och att vara ett naturligt steg mellan lägre div och spel på högre/elit nivå för juniorer och seniorer. Med en majoritet på herrar och pojkar jobbar Åstorps FF mer än någonsin med att locka in fler tjejer och kvinnor i föreningen.

Om du vill läsa mer om föreningen, kolla in lagen och matchdatum – gå in på deras hemsida eller på Facebook

Bjäre Krafts sponsorpengar kommer väl till användning

Sponsorpengarna från Bjäre Kraft går till allt möjligt inom föreningen. Exempelvis gör pengarna det möjligt att hålla bra kvalité på matchkläder, bollar, koner och västar till ungdomslagen. Detta året gick en del av pengarna från Bjäre Kraft till att bjuda medlemmarna på en resa till Danmark. 5 bussar fylldes med både spelare och målsman för att tillsammans uppleva Bakken i Danmark.

-”Detta är ett jättebra tillfälle till att utveckla vänskap, engagemang, ledning och annat som gör att spelarna och lagen får en bättre sammanhållning väl hemma” – säger Andreas Johansson, ordförande och tränare Åstorps FF.

Planer inför säsongen och framtiden

ÅFF försöker hela tiden hitta på saker för spelarna. Åka på cuper eller liknande för ungdomslagen som alla kan vara med på. Inför näst år är det dags för en del av ungdomslagen att åka på lite större cuper. Föreningen strävar efter att detta ska vara gratis för alla att följa med och spela och medverka på cuperna, tack vare sponsorer.

Som tidigare nämnt har föreningen startat upp ett satsningsarbete gällande att locka in fler tjejer i klubben. Detta kommer vara en fortgående satsning som förhoppningsvis kommer att ge resultat ganska snart.

Inför framtiden önskar föreningen ta över de lokaler som de idag har sin dagliga verksamhet i. I och med detta kommer en stor del att behöva renoveras.

 

Åstorps FF Åstorps FF

 

 


Publicerat den 2 september, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!