Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Engelholms Volleybollsällskapevs-nylogotype-300-467x300

1975 bildades den första volleybollklubben i Ängelholm, Engelholms VolleyPågar, EVP. Två år senare bildades Engelholms VolleyTöser, EVT och det föll sig naturligt att senare slå ihop klubbarna till Engelholms Volleboll Klubb, EVK. Inte förrän 2003 bytte klubben namn till sitt nuvarande Engelholms Volleybollsällskap, EVS.

Utöver ett elit damlag och senior dam- och herrlag, båda i division 1 har klubben en bred ungdom- och juniorverksamhet. Med sina över 300 aktiva medlemmar står lagen och spelarna i EVS för många framgångar såväl på hemmaplan som på riksplan och landslag.

Om du vill läsa mer om klubben och se uppdaterat schema för säsongen – gå in på deras hemsida eller på Facebook

Sponsorpengarna möjliggör för en väl fungerande ungdomsverksamhet.

EVS arbetar för ”det livslånga idrottandet” vilket betyder att klubben hela tiden arbetar för att skapa förutsättningar för att det ska finnas träningsgrupper i alla åldrar, de vill utveckla möjligheterna för att nå nya spelare samt få fler att idrotta oavsett ambitionsnivå.

”För att vi ständigt ska kunna arbeta mot detta behövs det sponsorer. I det långa loppet betyder vår ungdomsverksamhet allt, utan den hade vi inte haft de elitlag vi har idag samt den stabila klubb som EVS är”, säger Fredrik Tågsjö, sportchef elit.

Bjäre Krafts sponsorpengar gör det möjligt att alla som vill får plats i EVS oavsett ambitionsnivå. I och med pengarna kan EVS bedriva en stabil klubb med en bred verksamhet för barn, ungdomar, senior, elit och motionär för både killar och tjejer.

Framtidsplaner för EVS

EVS jobbar utefter ”Blå tråden” som ligger som värdegrund för hela verksamheten och under året framöver kommer klubben att fortsätta utveckla denna. Engelholms Volleybollsällskap fortsätter att växa vilket gör att nya utmaningar kommer fram, exempelvis halltider till alla lagen.

”Vi kommer även framöver fortsätta arbeta med vår sociala engagemang, både genom att ta ansvar som klubb men även individsanpassat ner till varje enskild spelare. Vi kommer bland annat besöka skolor och städa stränder, engagemang för kommunen och samhället som vi tycker är jätteviktigt för oss klubb att medverka i”, säger Fredrik.

evs-sponsring-bjkevs-sponsring-bjk


Publicerat den 13 januari, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!