Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

FBC Engelholm

FBC Engelholm är en sammanslagning av tidigare föreningarna IBC Engelholm, Strövelstorps IBK och Vejbyslätts IF innebandysektion. 2008 blev året då alla föreningarna gick ihop och bildade FBC Engelholm. Föreningen har över 650 medlemmar varav de flesta är aktiva spelare. Ca 100 ledare gör ett fantastiskt arbete dagligen och tillsammans är föreningen en av Skånes största innebandyföreningar.

Föreningen har två damlag i div.1 och div.2 samt två herrlag som spelar i div.1 och div.4. Utöver barn- och ungdomsverksamheten har även FBC Engelholm ett oldboys- och ett oldgirlslag.

Om du vill läsa mer om klubben och se uppdaterat schema för säsongen – gå in på deras hemsida eller på Facebook

 

Sponsorpengarna är livsviktiga

Sponsorpengarna är oerhört viktiga för föreningen. Utan material och utrustning kan FBC Engelholm inte bedriva sin verksamhet och sponsorpengarna kommer väl till användning för att investera i just detta.

Hela tiden behövs påfyllning av utrustning där matchkläder är en post samt även målvaktsutrustning och träningsutrustning.

” Vi har denna säsongen utöver andra inköp och uppdateringar ersatt våra gamla matchtröjor. 580 stycken har vi bytt ut mot nya fina där bland annat Bjäre Kraft varit med och gjort detta möjligt”, säger Roger Lindqvist, ansvarig för Ungdomskommittén.

 

Framtidsplaner för FBC Engelholm

Planerna för nästa säsong/år men även framöver är att föreningen som tidigare ska vara en ledande idrottsförening i Ängelholm och en av de största i Skåne. Något som FBC Engelholm satsar på är att så många som möjligt ska få vara med i föreningen och även så länge som möjligt.

”Vi ska erbjuda flickor och pojkar, kvinnor och män, möjlighet att träna och spela innebandy på alla nivåer och i alla åldrar. Vi tror på att om vi är fler som utövar denna sport går det bättre för oss som förening och enskilda lag i slutändan”, säger Jörgen Magnusson, föreningens ordförande.

 


Publicerat den 14 april, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!