Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Grevie GIK

Grevie GIK bildades 1926 med fokus på fotboll men även gymnastik.GGIK_logga_ren_730

Än idag är Grevie en idrottsförening med framförallt ett stort fokus på fotboll. Klubben har både senior- och ungdomslag inom fotbollen för tjejer och killar.

Utöver fotboll driver Grevie GIK även barngymnastik och ett basketlag. Inom klubben finns även sektioner så som loppis- och motionssektionen med tillhörande ideella insatser.

Om du vill läsa mer om klubben och se uppdaterat schema för säsongen – gå in på deras hemsida eller på Facebook

Bjäre Kraft sponsorpengar gör skillnad

Sponsorer är så klart jätteviktiga för Grevie GIK. Genom sponsorpengar kan klubben bland annat hålla igång den ”dagliga” verksamheten samt hålla medlemsavgiften så låg som möjligt. För att träningar, matcher och verksamheten runtomkring Grevie GIK ska tilltala så många som möjligt krävs det bra material och inventarier, samt även en fullt fungerande anläggning.

” En del av sponsorpengarna går till att hålla vår arena i så bra skick som möjligt. Det är inte bara våra egna lag som uppskattar fräscha utrymmen och uppdaterat material, vi välkomnar även gästande lag till en anläggning som vi är stolta över”, Greger Jinnemo, kassör Grevie GIK

Framtidsplaner för Grevie GIK

”Vi har en del planer framåt som rör både lokalerna och klubbens organisation. Vårt seniorlag spelar just nu i div 5 och målet är att laget ska inta en stabil position i denna division. Våra lokaler har ett visst behov av en översyn som även det kommer att göras framöver”, Greger Jinnemo

Under hösten 2019 invigdes den nya multiarenan i Grevie som förutom vissa tider abonneras av klubben själv även är öppen för allmänheten mellan 8-22. Nu har klubben eventuella planer att investera i en läktare till denna arena. Detta är ett steg i deras riktning mot att ALLA ska känna sig välkomna till Grevie GIK och Grevieparken.

grevie-fotboll grevie-fotboll


Publicerat den 17 december, 2019

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!