Vi lägger vår kraft där den hör hemma – hemma

Bjäre Kraft är en ekonomisk förening som ägs av sina medlemmar i nordvästra Skåne. Eftersom vi arbetar och bor här, är det naturligt att även stödja föreningar och organisationer i vårt område. Detta är viktigt för oss då vi vill bidra till att boende i vårt verksamhetsområde kan hitta meningsfulla och betydelsefulla fritidsaktiviteter. Läs mer om vår sponsring och vår sponsringspolicy här.

För att uppmärksamma de föreningar och organisationer vi sponsrar presentera vi dem här på hemsidan men även på Facebook och Instagram.

 

Torekovs  IK

Torekovs IK bildades 1948 och är en förening som erbjuder det mesta så som fotboll, padel, boule, badminton och funktionell träning/gympa. Föreningen har ett stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet där bland annat fotbollsträningen pågår från 5 år och uppåt. I vissa ålderspann samarbetar klubben med andra klubbar på Bjäre för att få ihop lag. A-laget Herrar och pojklaget P-07 är två exempel.

Torekovs IK arrangerar även fotbollsskola och padelskola samt andra evenemang i och runt Torekov, exempelvis Kosläppet i Rammsjö, Valborgsfirandet vid idrottsplatsen och Hamnfesten på hamnplanen i Torekov.

Om du vill läsa mer om verksamheten och se uppdaterad information för säsongen – gå in på deras hemsida . Vill du ha information om padelverksamheten gå in på deras Facebook

 

Sponsorpengarna är viktiga

Föreningen har som många andra ett behov av sponsorer. Matchkläder, utrustning, investeringar i verksamheter och lokaler runtomkring samt material och kunskap till ledare är bara några poster som Torekovs IK behöver pengar till. Medlemsavgifter täcker endel men sponsorpengar gör det möjligt för föreningen att bedriva sin verksamhet. ”Utan sponsorer har vi som förening svårt att överleva. Vi jobbar hårt för att få in så mycket pengar som krävs och jag är stolt över alla medlemmar som kämpar för detta”, säger Jimmy Moritz, sponsoransvarig Torekovs IK.

 

Framtidsplanerna för Torekov IK

Förra året gjorde Torekovs IK en investering av 2 stycken padelbanor – vilket blev en succé. Föreningen har nu även planer på att bygga en till bana inför nästa år då speltiderna inte räcker till. ” Vi har spelare från hela Bjäre med omnejd och i alla åldrar som gästar banorna. Och på sommarmånaderna är banorna fullbokade, därför går planerna i att bygga ytterligare en”, säger Jimmy Moritz.

 

 

 


Publicerat den 25 augusti, 2020

Nyheter från Bjäre Kraft

Prenumerera och du får veta vad som händer hos oss.

Bjäre Kraft

Hos oss samsas kraft och omtanke!

Facebook

Gilla oss på Facebook och dela till dina vänner!