16 april 2024

Här kan du se dina fakturor

Vi byter fakturasystem och har just nu problem med att visa dina fakturor som vi brukar. Så här fungerar det just nu:

Jag är enbart elkund

På Mina sidor visas förbrukning, men inga fakturor. Däremot kan du se fakturorna i vår energiapp, hos Billogram och även i Kivra, om du är ansluten.

Jag är enbart bredbandskund

Du kan se dina fakturor hos Billogram, men även i Kivra förutsatt du är ansluten.

Jag är både el- och bredbandskund

På Mina sidor visas elförbrukning, men inga fakturor. Däremot kan du se alla fakturor i vår energiapp, hos Billogram och även i Kivra förutsatt du är ansluten.

Vi jobbar för fullt för att lösa problemen.

Taggar

Fler artiklar

17 maj 2024

Bjäre Kraft söker en systemtekniker!

Vill du vara med och bidra med din kunskap för ett viktigt samhällsuppdrag? Vi arbetar i massvis av system dagligen och söker just nu dig som proaktivt utvecklar dessa med oss. Är du dessutom en fena på att ta fram tekniska lösningar tillsammans med partners och driva olika projekt framåt är du den vi söker!

Läs hela artikeln
14 maj 2024

Installationshjälp och router ingår vid tecknande av bredbandstjänst

Nu finns möjligheten för dig i Ängelholm och Båstads kommun att få installationshjälp i hemmet av vår samarbetspartner Nadox när du köper en internettjänst av oss. Dessutom ingår det en router. Erbjudandet gäller vid köp av minst ”Fibersurf 100/100” och med en bindningstid på 12 månader.

Läs hela artikeln
02 maj 2024

Prognos för elmarknaden i maj

Efter en tidvis kylig april öppnar maj med betydligt varmare väder. Det är inte bara fråga om den förväntade temperaturökningen, utan att vädret är varmare än normalt.

Läs hela artikeln
Background pattern
Koll på el