01 juni 2020

Nytt namn och utseende för Viasats sport- och filmkanaler

Viasat Consumer och Canal Digital har slagits samman och bildat det gemensamma bolaget Allente. Både Viasat och Canal Digital kommer att finnas kvar och bedriva sin verksamhet likväl mot nya kunder som för befintliga.

Viasat reklambild

Tillvalspaket så som Viasat Sport och Viasat Film, och dess tillhörande kanaler, kommer fortsätta att tillhöra Nordic Entertainment Group (NENT Group), tillsammans med varumärken som Viaplay och Viafree. Eftersom Viasat inte längre en del av NENT Group har man beslutat att plocka bort varumärket Viasat från tillvalspaket och tv-kanaler.

Från den 1 juni väljer NENT att byta namn på tillvalspaket och kanaler från Viasat till V. Den klassiska V-ikonen har varit etablerat i Norden i över 30 år och representerar premiumunderhållning, allt från den bästa livesporten till de största filmerna och serierna. Det finns en stark igenkänning av ikonen, så stark att NENT nu ger kanalerna ett uppdaterat utseende och namn och låter den klassiska V-ikonen representera det som har byggts under åren.

Tillvalspaket som byter namn

Viasat Film -> V Series & Film
Viasat Sport -> V Sport
Viasat Film & Sport -> V Premium

Sportkanaler som byter namn

Viasat Sport Premium HD -> V Sport Premium HD
Viasat Fotboll HD -> V Sport Football HD
Viasat Hockey HD -> V Sport Hockey HD
Viasat Motor HD -> V Sport Motor HD
Viasat Sport HD -> V Sport 1 HD
Viasat Live -> V Sport Live
Viasat Ultra HD -> V Sport UltraHD
Viasat Sport Extra HD -> V Sport Extra HD
Viasat Golf HD -> V Sport Golf HD

Filmkanaler som byter namn

Viasat Film Premiere HD – > V Film Premiere HD
Viasat Film Action HD -> V Film Action HD
Viasat Film Family -> V Film Family
Viasat Film Hits HD -> V Film Hits HD
Viasat Series HD -> V Series HD

Tillvalspaketet Viasat World, med kanalerna History, Explore och Nature, är inte en del av varumärkesförändringen och förblir oförändrade. Detta för att kanalerna inte är ägda av NENT Group.

För mer information om förändringen, gå in på viasat.se. Det kommer inte ske någon prishöjning i och med denna förändring. Innehållet i tillvalspaketen kommer inte heller de att ändras.



Källa: Viasat.se

Taggar

Fler artiklar

02 maj 2024

Prognos för elmarknaden i maj

Efter en tidvis kylig april öppnar maj med betydligt varmare väder. Det är inte bara fråga om den förväntade temperaturökningen, utan att vädret är varmare än normalt.

Läs hela artikeln
02 maj 2024

Hembygdsparken i Ängelholm leasar solceller av Bjäre Kraft

I februari invigde vi laddstation för elbilar på parkeringen vid Hembygdsparken. Nu är det dags att ta nästa hållbara steg, då Ängelholms Hembygdsförening har tecknat leasingavtal med Bjäre Kraft, för en solcellsanläggning i Hembygdsparken i Ängelholm.

Läs hela artikeln
29 april 2024

Nya platser för elbilsladdning i Båstad. Snabbladdare i höst

I början av juni kan du ladda elbilen med Bjäre Kraft vid kommunhuset i Båstad. I höst blir det även möjligt vid Prästliden i Båstad och där kommer det även en snabbladdare. Men innan dess måste vi förstärka elnätet.

Läs hela artikeln
Background pattern
Koll på el